Ljustorget i Ljusdal

God morgon, god morgon önskar jag alla mina läsare som kommer in för att läsa vad jag har att berätta för er även idag. Det var en bra dag igår, för min väninna och jag har återigen besökt en riktigt trevlig butik som vi älskar, eftersom denna butik är unik då de är helt ensamma om att sälja ljusdekor i Gävle och Sundsvall med flera orter, vad jag känner till i alla fall. Vi brukar handla olika ljusdekorationer där, och nu sitter vi hemma hos mig och dricker kaffe och äter frukost. Jag bara kände att jag måste få dela med mig till er i det här inlägget om denna härliga butik, därför att jag tror att många skulle älska en här butiken om de bara tog sig dit! Butiken som jag pratar om heter Ljustorget i Ljusdal och det är en butik som säljer allehanda olika slags ljusdekor för oss i Gävle och Sundsvall, och det finns ljus för olika tycken och smak, för vardag som helg och årstider. 

 

Det är roligt tycker jag som är heminredningsintresserad, att kunna köpa sådana här ljusdekorationer som inte var och varannan människa har. Denna butik erbjuder som sagt det mesta inom ljusdekor för oss i Gävle med orter gånger flera, och det är många kunder både från när och fjärran som handlar på Ljustorget i Ljusdal. Att handla fina ljus som håller hög kvalitet det tycker jag är viktigt. Jag gillar inte ljus som rinner och sotar men det gör inte de ljusdekorationer jag köper på Ljustorget i Ljusdal. Detta är den perfekta butiken för att köpa julklappar och födelsedagspresenter. Det kommer in nytt i sortimentet rätt ofta så det går alltid finna något nytt. Så om ni önskar förnya ert hem borde ni besöka Ljustorget i Ljusdal ni också. 

Du gillar kanske också...